Main Menu x

Natuurlijke huidverzorging | onze makers

Ben je op zoek naar natuurlijke huidverzorging? Dan zit je hier goed! Hier vind je namelijk een overzicht van onze makers in de categorie verzorging. Alle makers zijn van eigen bodem en hebben verzorgingsproducten samengesteld zonder troep. Blader hieronder door de verschillende merken, shop in hun eigen store en ontdek hun (h)eerlijke, verzorgende producten of ga direct naar de categorie verzorging en shop meteen het totale aanbod.

Totaal winkels tonen: 11

 • By Mos

  Nieuwe Osdorpergracht 408 G,
  Amsterdam,
  Nederland

 • SMPL skincare

  Chopinstraat 12,
  Amsterdam,
  Nederland

 • Calendula Care

  Zuster Spinhovenlaan 25,
  Bunnik,
  Nederland

 • Balancea

  Liebergerweg 718,
  Hilversum,
  Nederland

 • Hoofd en lijfzaken

  Albert Schweitzerweg, 3
  De Bilt,
  Nederland

 • Food for Skin

  Helmgrasstraat 5,
  Amsterdam,
  Nederland

 • NatuurlijkeDeo

  Oostzeedijk 108, De Achtertuin
  Rotterdam,
  Nederland

 • ABYSK

  't Vaartje 100,
  Waspik,
  Nederland

 • Petit&Jolie

  Catharijnesingel 90 - geen bezoekadres,
  Utrecht,
  Nederland

 • Kaerel skin care

  Catharijnesingel 90 (geen bezoekadres),
  Utrecht,
  Nederland

Natuurlijke huidverzorging | categorieën

Op Maker Labels vind je verschillende merken natuurlijke verzorging. En nu horen we je denken? Over welke verzorging hebben we het dan en voor wie? Nou… eigenlijk kan iedereen bij ons terecht. Zo vind je producten voor speciaal voor vrouwen, mannen of zelfs baby’s (en zwangere vrouwen). Heerlijk voor jezelf of natuurlijk om cadeau te doen. Weet je niet waar je moet zoeken? Lees dan snel door, want we maken je graag wegwijs tussen alle geweldige makers.

Natuurlijke huidverzorging | face & body

Iedereen heeft zo zijn eigen face & body routine, maar we zijn het er allemaal waarschijnlijk wel over eens dat het super handig zou zijn als je badkamer niet vol staat met 10 verschillende flesjes. Denk jij er ook zo over? Dan hebben we dè tip voor jou! Met de natuurlijke huidverzorging van SMPL Skincare houd je jouw badkamer namelijk zo leeg mogelijk omdat alle producten multifunctioneel zijn. Ben je op zoek naar 100% natuurlijke huidverzorging voor het gezicht? Dan zit je goed met de producten van Abysk Skincare. Hun geheim? Een combinatie van biologische Abyssinian olie, versterkt met waardevolle plantaardige oliën en extracten. Meer niet. Less is More!

Natuurlijke huidverzorging | plastic vrij

Als we de badkamer zo leeg mogelijk willen houden, is het ook best een idee om zo min mogelijk plastic de badkamer in te bewegen. Tenminste als het aan Brit, van Calendula Care, ligt. Haar natuurlijke huidverzorging maakt Brit namelijk helemaal vrij van plastic. Ook bij Hoofd- en lijfzaken vind je natuurlijke huidverzorging helemaal zonder plastic. En nog een leuk weetje.. al deze ‘zeep bars’ worden met de hand gemaakt.

Natuurlijke huidverzorging | circulair

Circulair, een term die we steeds vaker voorbij horen komen als we het hebben over duurzaam. En wat we daarmee bedoelen heeft eigenlijk te maken met zo min mogelijk nieuwe grondstoffen. Dus dat kan betekenen dat een product hergebruikt kan worden, maar ook dat een product is gemaakt van bijvoorbeeld afval of groenten. Ja, groenten! En voor groenten moet je bij Food For Skin zijn. Want de natuurlijke huidverzorging van Food For Skin is gemaakt resten uit de productiestroom van ons voedsel. Hoe tof is dat?

Natuurlijke huidverzorging | and much more

En dat is nog lang niet alles. Zo kun je voor natuurlijke huidverzorging speciaal voor mannen terecht bij Kaerel Skincare en vind je in de store van NatuurlijkeDeo, je raadt het al, natuurlijke deo! Die kunnen mannen overigens ook gewoon gebruiken. Wat mannen misschien weer minder snel gebruiken is de natuurlijke huidverzorging van Petit & Jolie, want die producten zijn ontwikkeld voor het gevoelige baby huidje of voor een groeiende baby bump. Toe aan ontspanning? Dan wordt je waarschijnlijk heel blij van Balancea. Aroma mist, in Nederland gemaakt  met 100% natuurlijke en pure ingrediënten. Dus neem een kijkje bij de verschillende makers en wie weet heb jij straks jouw favoriete natuurlijke huidverzorging gevonden!

Heb je een vraag voor of over onze makers? Of wil je meer weten over Maker Labels? Stuur dan gerust een mailtje naar [email protected]. We vertellen graag meer over ons en onze makers. 

Verzendkosten €3,95 + Gratis verzending vanaf €35

X