Main Menu x

Read. & Meet.

Bij Maker Labels gaat het niet alleen om het product, maar ook om het gezicht achter het product. De items die je in onze shop vindt komen namelijk niet van de lopende band, maar uit een atelier, woonkamer, of andere creatieve ruimte waar alles met liefde wordt gemaakt. En om jouw ervaring nog persoonlijker te maken, stellen we die gezichten hier aan je voor. Dus read, meet & enjoy!

Dingeltje Klatergoud

Wie: Nusch
Wat: Zonnebrilkoordjes & sieraden

Nusch heeft haar droom om zeemeermin te worden omgezet in een succesvolle onderneming die kleurrijke en stijlvolle sieraden, vooral zonnebrilkoordjes, creëert. Het idee ontstond toen ze op zoek was naar een perfect zonnebrilkoordje en besloot het zelf te maken nadat ze niets naar haar zin kon vinden. Het succesvolle merk is nu meer dan twee jaar oud en onderscheidt zich doordat elk sieraad met de hand is ontworpen en gemaakt in Amsterdam.

The Clay Shaper

Wie: Marieke
Wat: Keramiek

Leer de creatieve duizendpoot achter The Clay Shaper kennen. Marieke, de oprichtster, is opgeleid als modeontwerpster en heeft gewerkt als interieurstylist en ontwerper. Ze heeft haar passie voor keramiek omgezet in haar werk en creëert prachtige keramische woonaccessoires met een Scandinavische look and feel. Duurzaamheid staat centraal in haar aanpak. Ze produceert kleine oplages om verspilling te voorkomen en hergebruikt materialen zoals klei en verpakkingsmateriaal. Ze biedt zelfs een oplossing om beschadigde items te herstellen met een Japanse techniek genaamd Kintsugi. 

Petit & Jolie + Kaerel Skincare

Wie: Esther
Wat: Verzorgingsproducten voor mannen & verzorgingsproducten voor mama en baby

Esther’s reis was niet beperkt tot één halte. Naast Kaerel Skincare, een verzorgingslijn voor mannen, bouwt ze met dezelfde passie aan Petit&Jolie, huidverzorging voor de allerkleinsten en mama’s. Duurzaamheid is essentieel bij beide merken. Van de ingrediënten tot de verpakkingen, het draait allemaal om milieuvriendelijkheid. Haar producten zijn een win-win voor zowel je huid als het milieu.

Calendula Care

Wie: Brit
Wat: Verzorgingsproducten

Brit, moeder van drie en een ware creatieveling uit Bunnik bij Utrecht, staat aan de basis van Calendula Care. Brit heeft Calendula Care opgericht met het oog op verduurzaming. Het verlangen om duurzamer te leven en lokaal te produceren inspireerde haar om verzorgingsproducten te maken met lokale ingrediënten en verpakkingen, waarbij puur natuurlijke en onbewerkte materialen centraal staan. Brit droomt van een complete verzorgingslijn met nog meer duurzame verpakkingen en zelfs een fysieke winkel. 

Glas Studio Nouck

Wie: Nanouck
Wat: Glas in Lood

Ontdek het verhaal achter Glas Studio Nouck: een Rotterdamse creatieve kracht die glas tot leven brengt. In haar atelier in Rotterdam maakt Nanouck kunst van glas in lood. Zij gebruikt glas dat door de fabrikant is afgekeurd omdat de kleur of het patroon een kleine afwijking heeft. Zij weet dit glas om te toveren tot een van haar prachtige werken. Haar ontwerpen zijn voornamelijk suncatchers. Dit zijn mooie kunstobjecten die je voor het raam of aan de muur hangt.

Cindel Jewels

Wie: Cindy
Wat: Sieraden

Maak kennis met Cindy, het brein achter het duurzame sieradenmerk Cindel Jewels. Haar unieke reis van spiritualiteit en veerkracht heeft geleid tot een prachtige collectie sieraden. Elk stuk vertelt een verhaal en wordt gemaakt met liefde, waarbij Cindy’s Indonesische roots en spirituele connectie doorklinken. Met duurzame materialen zoals gold filled en natuurlijke kralen, en haar creativiteit, weet Cindy tijdloze prachtige items te creëren die een leven lang meegaan.

Verzendkosten €3,95 + Gratis verzending vanaf €35

X