Main Menu x

Handgemaakte sieraden | onze makers

Hier vind je een overzicht van onze makers in de categorie sieraden. Alle sieraden die je in onze shop kunt vinden worden met liefde handgemaakt door getalenteerde makers van eigen bodem. Als je op zoek bent naar unieke, handgemaakte sieraden met persoonlijkheid en betekenis, dan ben je hier dus aan het juiste adres. Blader hieronder door onze makers, shop in hun eigen store en ontdek hun prachtige collectie handgemaakte sieraden of ga direct naar de categorie sieraden en shop meteen het totale aanbod.

Totaal winkels tonen: 7

 • Marbles by MG

  Draviksplein 11,
  Zeewolde,
  Nederland

 • Staplez Jewelry

  Nederland

 • More than Wood

  Karperstraat 45,
  Aalsmeer,
  Nederland

 • Bijoux by K

  Dennenbosweg 23B,
  Hengelo,
  Nederland

 • Tessance

  Ploegstraat 88,
  Breda,
  Nederland

 • Cindel Jewels

  Arke Noachstraat 35, (Geen bezoekadres)
  Westervoort,
  Nederland

 • Luna-Sol

  Zocherstraat 16-1,
  Amsterdam,
  Nederland

Handgemaakte sieraden | categorieën

Heb je al een kijkje genomen bij onze makers of zie je door de bomen het bos even niet meer? Helemaal begrijpelijk! We helpen je gewoon een handje op weg. Onze makers hebben in hun collectie ontzettend veel prachtige handgemaakte sieraden in verschillende categorieën. Oorbellen, armbanden, kettingen, ringen, zonnebrillenkoordjes en sieraden speciaal voor mannen, je kunt het allemaal vinden bij onze makers!

Handgemaakte sieraden | edelstenen

Voor liefhebbers van edelstenen hebben wij heel goed nieuws! Want er zijn verschillende makers die handgemaakte sieraden maken en daar prachtige edelstenen in verwerken. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje in de store van Marbles by MG, een sieraden merk van de creatieve Marit. Met veel passie en liefde maakt zij sieraden speciaal voor jou op maat. Ook in de collectie handgemaakte sieraden van Staplez Jewelry, met daarachter het creatieve brein van Mirthe, vind je een heleboel edelstenen. Nog niet genoeg keuze? Shop dan lekker verder bij het Amsterdamse sieraden merk Luna-Sol, edelstenen, edelstenen en nog eens edelstenen!

Handgemaakte sieraden | gold filled

Gouden sieraden zijn momenteel hot en happening. Veel mensen willen sieraden dragen die niet alleen mooi zijn, maar ook verantwoord. Daarnaast willen we natuurlijk allemaal dat al die prachtige handgemaakte sieraden lekker lang mee gaan. Maar er is, wat betreft gouden sieraden, enorm veel keuze. Goud verguld, 14 karaats, gold filled en noem maar op. Daarom hebben wij een blog geschreven om je meer te vertellen over de verschillende materialen. En je raadt het al, gold filled is in Nederland aan het opkomen en wat ons betreft een hele goede keuze! Zowel Cindel Jewels als Staplez Jewelry maken prachtige unieke sieraden van gold filled materiaal. Dus ben je op zoek naar handgemaakte sieraden waar je jaren van kunt genieten? Neem dan eens een kijkje in hun collectie gold filled sieraden.

Handgemaakte sieraden | and much more

Naast edelstenen en gold filled sieraden vind je in de collectie handgemaakte sieraden van onze makers nog veel meer praaltjes. Schitter jij graag met sieraden met zoetwaterparels? Dan kun jij je hart op in de store van Tessance. Of ben je nog op zoek naar dat ene toffe sieraad voor jouw vader, zoon, vriend of andere topper? Dan zit je goed bij More Than Wood. Ernst maakt onder andere prachtige houten sieraden en redt daarbij hout van lokale bomen van de kachel en versnipperaar.

Heb je een vraag voor of over onze makers? Of wil je meer weten over Maker Labels? Stuur dan gerust een mailtje naar [email protected]. We vertellen graag meer over ons en onze makers. 

Verzendkosten €3,95 + Gratis verzending vanaf €35

X