Main Menu x

Meet. The. Team.

Met heel veel ambitie en enthousiasme zijn wij dagelijks bezig om samen met onze makers een geweldig platform neer te zetten. Wat wij iedere dag weer mogen doen is onze makers een podium geven en jou daarmee laten laten zien dat we ontzettend veel talent hebben in eigen land. Zo steunen we lokale makers en kopen we duurzaam en bewust. Onze missie maakt dat wij met een grote glimlach werken aan het bereiken van een groter publiek en het steunen van steeds meer makers.

Wat wij belangrijk vinden is dat jij het gezicht achter alle merken en producten op Maker Labels leert kennen. Daarom lees je informatie in de store van alle makers en kun je meer lezen over onze maker in ‘meet the maker‘. Want transparantie is key, vinden wij. Maar dat geldt natuurlijk ook voor Maker Labels. Het is net zo belangrijk dat jij precies weet wie de gezichten zijn achter ons platform en wat wij meebrengen. Daarom stellen we graag ons team aan je voor.

Lisa – Founder & queen of maker relations and platform

“Ik zit eigenlijk nooit stil en als ik ergens in geloof ga ik er 100% voor. Dat geldt ook voor Maker Labels. Naast dat ik er enorm veel plezier uit haal, weet ik zeker dat we samen met onze makers iets moois in handen hebben.”

Tess – Cofounder & queen of content and marketing

“Toen Lisa begon te dromen over Maker Labels, droomde ik meteen met haar mee. Ik geloof écht in een eerlijk platform waar mooie producten en duurzame keuzes samen kunnen bestaan. En ik zet me graag in om anderen daar ook van te overtuigen.”

“Dat Maker Labels verschillende unieke en leuke makers verzamelt en helpt vind ik ontzettend leuk! Mijn doel is om samen met Lisa & Tess tot heldere concepten te komen die leiden tot creatieve, unieke en persoonlijke marketing oplossingen om Maker Labels te helpen groeien.”

Maker Labels Family

Word jij ook zo enthousiast van al die creatieve makers? Word dan lid van onze familie en ontvang onder andere exclusieve acties & kortingen op workshops en evenementen en een jaarlijks Maker Labels magazine. Meer weten? Lees hier wat je kunt verwachten. Tot snel!

Verzendkosten €3,95 + Gratis verzending vanaf €35

X