Main Menu x

Maker. Labels. Family.

Heb je al rond gekeken in onze shop? Dan is de kans groot dat je razend enthousiast bent geworden over alle prachtige producten die door talent van eigen bodem wordt gemaakt. Wij kennen dat gevoel! Hoe leuk zou het dan zijn om meer betrokken te zijn bij onze missie, de transitie naar duurzaam en lokaal kopen? En nog beter kennis te maken met al het talent? Wellicht zelfs, met onze makers, op zoek te gaan naar je eigen creatieve ik? Dan is lid worden van onze Maker Labels Family precies waar jij vrolijk van wordt!

Wat houdt het in?

Lid worden van de familie is appeltje eitje en helemaal gratis. Het enige dat je hoeft te doen is je inschrijven! En… we gaan je niet lastigvallen met vervelende nieuwsbrieven. Dat beloven we!

Maar wat gaan we wel doen?

  • We delen exclusieve kortingen en acties van makers op Maker Labels;
  • Je krijgt de mogelijkheid om met korting deel te nemen aan workshops en andere evenementen;
  • Je ontvangt een jaarlijks Maker Labels magazine (online of op bestelling duurzaam afgedrukt).

Dus we zadelen we je niet op met verplichtingen en andere vervelende zaken. Je kun je dan ook altijd weer uitschrijven. Ben je enthousiast? Laat dan hier je gegevens achter zodat we jou welkom kunnen heten bij de familie!

Heb je toch nog vragen over hoe het werkt of wat je kunt verwachten? Neem dat contact met ons op via ons contactformulier.

Verzendkosten €3,95 + Gratis verzending vanaf €35

X