Makkelijk. Snel. Leuk.

Van je passie je werk maken? Meer naamsbekendheid? Dat kan en daar helpen wij je graag bij. Het online aanbieden van jouw producten is al snel een flinke klus, laat staan het bereiken van jouw ideale klant. Dit kost veel tijd, geld en energie die je logischerwijs liever stopt in je producten. Via Maker Labels kun jij je producten in no-time online te verkopen of een extra verkoopkanaal te realiseren. Het openen van jouw online store was nog nooit zo makkelijk!

Waarom het slim is gebruik te maken van Maker Labels? Daar kunnen we uren over doorpraten, maar de belangrijkste reden is toch wel dat jouw merk en producten volledig passen bij onze missie en waarden. Ofwel; eindelijk een marketplace waar jouw doelgroep gebruik van maakt. Maar we horen je denken.. what's in it for me? Jouw producten verkopen via Maker Labels heeft veel voordelen. Namelijk een groter bereik, een extra verkoopkanaal, gratis marketing en lage kosten.

Open jouw eigen store!

Wat andere makers over ons zeggen.

Vanaf het begin af aan heb ik een goed gevoel gehad bij Maker Labels. Fijne communicatie, behulpzaam en zeer vriendelijk. Dat het om een platform gaat waarbij duurzaamheid het hoofddoel is en waarbij Nederlandse makers gesteund worden, maakt het voor mij alleen maar een positieve ervaring. Dankjewel Maker Labels.

Ik begon mijn online verkopen via Etsy, maar een tijdje geleden kwam Maker Labels op mijn pad. Maker Labels is een platform met hart voor mens en milieu, je vind hier alleen Nederlandse makers met oog voor duurzaamheid. Dit sprak mij aan en dus stapte ik over van Etsy naar Maker Labels. Ik verkoop mijn producten dus alleen binnen Nederland om zo lokaal shoppen te steunen, ook gebruik ik, indien mogelijk, alleen hergebruikte verpakkingen om mijn producten te verzenden.

Voor mij als maker van unieke stuks is dit heel laagdrempelig om op in te stappen doordat ik pas betaal bij verkoop. En ook heel leuk om zo al die makers bij elkaar te zien. Mooi initiatief!