Retourneren

We hopen dat je blij bent met je bestelling. Maar als dat niet zo is, of als er iets mis is met je bestelling heb je het recht om je bestelling, met uitzondering van maatwerk en geopende verzorgingsproducten, tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. En na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product of de producten retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief de verzendkosten van ons terug. De kosten voor het retour verzenden van je bestelling zijn voor eigen rekening, tenzij je anders met de maker bent overeengekomen.

Volg onderstaande stappen om producten te retourneren:

Aanmelden retourzending

Stuur het ingevulde retourformulier naar [email protected] én naar de maker. Het e-mailadres van de maker kun je op onze website vinden in zijn/haar maker store.

Verpakking

  1. Pak het product/de producten in originele staat en verpakking in een doos.
  2. Stop het ingevulde retourformulier ook in de doos. Je hebt het retourformulier ook al gemaild naar de maker en naar Maker Labels, maar door het retourformulier bij te voegen, ziet de maker meteen om welke bestelling het gaat.

Verzending

  • De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. Kijk voor de exacte tarieven op de website van de vervoerder.
  • Het retouradres van de maker kun je vinden in zijn/haar maker store.
  • Lever het pakket in bij het pakketpunt.
  • Bewaar het verzendbewijs goed. 

Terugbetaling

Wanneer betalen we je terug?

Zodra de maker jouw retourzending heeft ontvangen, verwerken wij je retour. Je krijgt het aankoopbedrag vervolgens binnen 14 dagen op je rekening gestort.

Waar ontvang je het teruggestorte bedrag?

Wij storten het bedrag op dezelfde manier terug zoals je hebt afgerekend. Lukt dit niet? Dan nemen we contact met je op.

Kosten voor het retour sturen

De kosten voor de retourzending zijn voor je eigen rekening. Stuur je een product terug omdat deze beschadigd of verkeerd geleverd is? Neem hier dan vooraf contact over op met de maker. Zij kunnen de retourkosten eventueel voor je vergoeden.